Polisi privasi

Halaman ini menerangkan dasar privasi yang merangkumi penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh pengunjung.

 

Sekiranya anda membuat transaksi atau menghantar e-mel yang mengandungi maklumat peribadi, maklumat ini mungkin akan dikongsi bersama dengan agensi awam lain untuk membantu penyediaan perkhidmatan yang lebih berkesan dan efektif. Contohnya seperti di dalam menyelesaikan aduan yang memerlukan maklum balas dari agensi-agensi lain.

 

Maklumat Yang Dikumpul

Tiada maklumat peribadi akan dikumpul semasa anda melayari laman web masjid Az-Zahrawi ini kecuali maklumat yang dikemukakan oleh anda melalui e-mel.

 

Apa yang akan berlaku jika Saya Membuat Pautan kepada Laman Web yang Lain?

Laman web ini juga mempunyai pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya terpakai untuk laman web Masjid Az-Zahrawi ini sahaja. Perlu diingatkan bahawa laman web yang terdapat dalam pautan lain mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap laman web yang dilayari.

 

Pindaan Dasar

Sekiranya dasar privasi ini dipinda, pindaan akan dikemas kini di halaman ini. Dengan sering melayari halaman ini, anda akan dikemas kini dengan maklumat yang dikumpul, cara ia digunakan dan dalam keadaan tertentu, bagaimana maklumat dikongsi bersama pihak yang lain.

 

Kemaskini Terakhir: 20 September 2017

 

0 thoughts on “Polisi privasi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *